ΛΕΥΚΟΙ, STRAIGHT, ΑΝΤΡΕΣ

1 post / 0 yeni
petrosgrafs
petrosgrafs kullanıcısının resmi
Offline
Last seen: 1 yıl 9 months önce
Joined: 07/04/2010 - 03:15
ΛΕΥΚΟΙ, STRAIGHT, ΑΝΤΡΕΣ

ΛΕΥΚΟΙ, STRAIGHT, ΑΝΤΡΕΣ«Επειδή υπάρχουν στην κοινωνία μας παιδόφιλοι, κτηνοβάτες, νεκρόφιλοι και εγκληματίες θα πρέπει το κράτος να νομιμοποιήσει τις πράξεις τους;», διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ. Ανδρέας Θεμιστοκλέους. Και όχι, δεν το είπε αυτό επειδή κάποιοι σκοπεύουν να νομιμοποιήσουν τον κανιβαλισμό ή τις συνήθειες των βαμπίρ να πίνουν το αίμα παρθένων… Ο παραλληλισμός πήγαινε στους ομοφυλόφιλους. 

Η Επίτροπος Διοικήσεως, στη συζήτηση που γίνεται αυτό τον καιρό για τους γάμους ομοφυλοφίλων, εξέφρασε την απλή διαπίστωση ότι η συμβίωση αυτού του τύπου ζευγαριών είναι πλέον μια πραγματικότητα. Όπως μια πραγματικότητα είναι και οι κτηνοβασίες και οι νεκροφιλία και η παιδοφιλία, βεβαίως-βεβαίως. Κατευθείαν εκεί πήγε το μυαλό του κ. Θεμιστοκλέους στο άκουσμα της λέξης ομοφυλόφιλος… 

«Από τη στιγμή που έχει αποποινικοποιηθεί η ομοφυλοφιλία στην Κύπρο δεν γίνονται διακρίσεις», συνέχισε ο επίδοξος θεματοφύλακας της ηθικής. Και που δεν τους βάζουμε στις φυλακές ή ακόμη χειρότερα, δεν τους μαζεύουμε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως έκανε ο Χίτλερ, δηλαδή, θα πρέπει να είναι ευγνώμονες. Πιθανότατα όλοι μας πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή τη λογική αφού υπάρχουν νόμοι στα χαρτιά που μας προστατεύουν από κάθε μορφής διακρίσεις… Ίσως αν τους καδρώσουμε για να τους βλέπουμε κι όλας να γίνουμε ακόμη πιο ασφαλείς και ευτυχισμένοι. 

Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Θεμιστοκλέους περιστοιχίζεται μόνο από ετεροφυλόφιλους, λευκούς, άντρες, οπόταν σίγουρα δεν έχει αισθανθεί ποτέ του οποιαδήποτε διάκριση. Οι γάμοι ομοφυλοφίλων όμως στο εξωτερικό δεν γίνονται επειδή οι άνθρωποι πιστεύουν βαθύτατα στο θεσμό του και θέλουν να τον διαδώσουν σε όλους τους τύπους ζευγαριών. 

Δεν πάνε δηλαδή να κατοχυρώσουν την ομοφυλοφιλία πάνω στην εθιμοτυπία του γάμου. Πάνε να διορθώσουν μιαν ουσιαστική νομική ανισότητα: το δικαίωμα στην κληρονομιά, το διαμοιρασμό της περιουσίας σε περίπτωση χωρισμού, τις συντάξεις χηρείας σε περίπτωση θανάτου, τα δικαιώματα σε ευνοϊκά δάνεια και βοηθήματα που δίνονται σε ετεροφυλόφιλα νεαρά ζευγάρια και πολλά άλλα. 

Ταυτόχρονα, βεβαίως, η νομική κατοχύρωση της συμβίωσης (όχι κατ’ ανάγκη με τη μορφή του γάμου) συμβάλλει και στην εμπέδωση στην κοινωνία ότι αυτού του τύπου ζευγάρια είναι υπαρκτά, αποδεκτά και νόμιμα. Για να μην βγαίνουν κάτι τύποι με μεγάλα… μουστάκια να τους βάζουν στην κατηγορία των κτηνοβατών, των παιδόφιλων, των νεκρόφιλων και των εγκληματιών.πηγή: http://www.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=132067

field_vote: 
No votes yet