ΠΟΛΙΤΗΣ: Εδώ ΡΙΚ... Ακούτε τη φωνή της Τεχεράνης

1 post / 0 new
Gay Mouflon
Gay Mouflon's picture
Offline
Last seen: 5 years 1 month ago
Joined: 25/05/2010 - 03:17
ΠΟΛΙΤΗΣ: Εδώ ΡΙΚ... Ακούτε τη φωνή της Τεχεράνης

Προφανώς το ΡΙΚ αρνήθηκε να μεταδώσει διαφήμιση της επιτρόπου διοικήσεως που αναφερόταν σε λεσβίες. Αυτό ήταν το πιο σχετικό άρθρο που μπορούσα να βρω, δείτε τις τελευταίες δύο παραγράφους.«Εδώ ΡΙΚ... Ακούτε τη φωνή της Τεχεράνης»
*«Θα πάρω το όπλο μου και θα τον πυροβολήσω», δήλωσε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Βολιβίας, Λα Πας, Πέρσι Φερνάντεζ, αναφερόμενος σε δημοσιογράφο που του έκανε επίμονες ερωτήσεις για τους νέους κανόνες στην αγορά των αγροτικών προϊόντων.

*Ο δήμαρχος έχει ιστορικό στις λεκτικές επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων. Κάποτε έχει πει ότι θα ήταν χαρούμενος αν πέθαιναν οι δημοσιογράφοι γιατί είναι «τσαρλατάνοι». «Αν πεθάνουν», είχε προσθέσει, «θα ήταν καλύτερο να γίνει από φυσικά αίτια, γιατί έτσι μετά δεν θα μας κατηγορήσουν ότι είμαστε υπεύθυνοι». Η Ένωση Δημοσιογράφων της Βολιβίας υπέβαλε ήδη μήνυση εναντίον του... 'Ατυχος ο τύπος που δεν ζει στην Κύπρο, ε;

*Τι θα γινόταν εάν αυτό γινόταν εδώ; Κοιτάξτε, αυτό εξαρτάται από την πολιτική του προέλευση. Το μόνο μάλλον βέβαιο είναι πως η Ένωση Συντακτών θα έβγαζε πιθανότατα μια ανακοίνωση - ακροβασία. Τώρα, εάν ο δήμαρχος ήταν της συνομοταξίας των αόκνως αγωνιζομένων «Κάθε σπίτι και κάστρο» («... κάθε κώλος και κανόνι» - Γιάγκο μεγάλε), τότε τα πλείστα ΜΜΕ, τα «πατριωτικά», αλλά και ο Δικηγορικός Σύλλογος και μαζί τους πολλοί πολιτικοί (όχι, ο Φούλης δεν θα έβγαινε αμέσως να λαϊκίσει, θα περίμενε κάνα μήνα, έχει delay ο «φουλαϊκισμός») θα έβγαιναν και θα προασπίζονταν το «δικαίωμα» της «άποψης».

*'Ατυχος λοιπόν ο Πέρσι Φερνάντεζ. Βλέπετε, στη Βολιβία δεν έχουν φτάσει ακόμη σε τέτοια επίπεδα... πλουραλισμού, ώστε οι προτροπές σε δολοφονία και οι απειλές εναντίον της ζωής δημοσιογράφων (που δεν γουστάρει το Βαθύ Κράτος) να θεωρούνται «άποψη» ή οι... λάκκοι με ασβέστη, μνημεία δημοκρατίας. Νομίζουμε πως επιβάλλεται να τους στείλουμε μερικούς δικούς μας να οργανώσουν ένα κίνημα διά την αποκατάστασιν της δημοκρατίας. Η οργάνωσις μπορεί να ονομαστεί «Μυαλά του Πέρσι». Μόνο του Πέρσι; Και του περασμένου αιώνα!

*Στη Βολιβία, οι δικοί μας θα διδάξουν αλλά και θα διδαχθούν. Θα τους μάθουν λ.χ. οι δικοί μας το λάκκο με τον ασβέστη και οι Βολιβιανοί θα τους εξηγήσουν πώς έπιασαν τον Τσε Γκεβάρα και τον εκτέλεσαν. Έχουν κι αυτοί παράδοση. Αμέ! Από τη δεκαετία του ΄60. Τον Τσε τον δολοφόνησαν το 1967 συγκεκριμένα (ναι, αρκετά χρόνια πριν τον κακοποιήσουν τα... κυπριακά γήπεδα). Τότε, το 1967, που επίσης μεγαλουργούσαν οι εθνοπρεπείς Έλληνες εις την Ελλάδαν. Εις Κύπρον μετέπειτα. Μόνο που τότε οι μισοί από τους σημερινούς του Βαθέος Κράτους (μας) βρίσκονταν στην άλλη όχθη. Τώρα, όλοι οι «πατριώτες», μια γενιά!

*Ας αλλάξουμε, όμως, θέμα. Και ας πάμε σε κάτι που έχει επίσης (σόρι κιόλας...) σχέση με πεθαμένους αλλά όχι ανθρώπους. Κυριολεκτικώς τουλάχιστον όχι, το τελευταίο. Το ενδεχόμενο να υπάρχει ακόμη και το μικρόβιο της λεγεωνέλας στο σύστημα εξαερισμού του ΡΙΚ εξετάζουν οι αρμόδιοι αφού το τι ψοφίμι έχει βρεθεί μέσα στους αεραγωγούς δεν περιγράφεται. Πέρα όμως από αυτό αλλά και από το αμίμητο που μας ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δ.σ. του ΡΙΚ από τηλεοράσεως (στο παρεμπιπτόντως!) στο στυλ, α ναι... θα κτίσουμε και νέα κτήρια, πέρα από αυτά υπάρχει και κάτι άλλο για το οποίο χρειάζεται έρευνα.

*Η Πολιτεία θα πρέπει να ερευνήσει την ενδεχόμενη επίδραση των ψοφιμιών που βρέθηκαν στα... ψοφοδεή μυαλά κάποιων καρεκλοκένταυρων εκεί, οι οποίοι αποφάσισαν πως η καμπάνια που ετοίμασε η Ευρωπαϊκή Ένωση και η επίτροπος Διοικήσεως ενάντια στο Ρατσισμό είναι λέει... πολύ προχωρημένη και δεν μπορεί να μεταδοθεί! Ο λόγος; Σε μία από τις διαφημίσεις μιλά μια κοπέλα η οποία συνάγεται ότι είναι (όι να αντελοσσιαστείτε, α...) λεσβία!

*Αυτά λοιπόν τα μυαλά (μερικά από τα οποία μας τα άφησαν αμανάτι οι λαμπρές μέρες του τασσισμού στις οποίες επίσης πρυτάνευσε ο πλουραλισμός - ως και επίτροπο της ΕΕ είχαν κόψει από το ΡΙΚ), αυτά τα μυαλά λοιπόν αποφάσισαν να κλείσουν την πόρτα στα μούτρα της ΕΕ και της επιτρόπου Διοικήσεως εκθέτοντας την ημικρατική μας ραδιοφωνία στις Βρυξέλλες στις οποίες θα φτάσει σύντομα η ιστορία. Και όλα αυτά διότι (μόνο αυτοί) «σοκαρίστηκαν» όταν άκουσαν το σποτ. «Μα δηλαδή τούτη, εν λεσβία;», ανέκραξαν!

*Και μας τρόμαξαν και εμάς! Μα πού έχουμε λεσβίες, σιορ; Στη χώρα μας; Όι καλέ! Μα, τι; Κανονικές λεσβίες; Στη Νήσο των Αγίων; Α, μανούλα μου! Όι όι αποκλείεται. Αφού μόνο εμείς και το Ιράν δεν έχουμε... ξέρετε τώρα, ΄που τούτους και ΄που τζείνες. Στο Ιράν το λέει ο ίδιος ο Αχμεντινετζάντ, εμάς το λένε οι υψηλόβαθμοι (υψηλόμισθοι) Φρουροί της Επανάστασης και των Ηθών στο ΡΙΚ (έτσι εξηγείται φαίνεται κι ο έρωτας με τη Χαμάς στα δελτία ειδήσεων). Το λένε αυτοί που τους πληρώνουμε με τους φόρους μας ένα κάρο λεφτά και που θέλουν και νέα κτήρια από πάνω, για να στεγάσουν τα πανάρχαια μυαλά τους. Καταλάβατε θράσος;

Κώστας ΚωνσταντίνουΚωδικός άρθρου: 951640ΠΟΛΙΤΗΣ - 12/06/2010, Σελίδα: 13 http://www.politis.com.cy/cgibin/hweb?-A=951640&-V=archive&-w=

field_vote: 
No votes yet
Edited by: Gay Mouflon on 14/06/2010 - 16:00